Site Overlay

Tonijn

Deze keer een tonijn met alleen wat peper en zout. De vorige keer hadden we gerookte tonijn op een cederhoutenplank. Deze keer dus een andere variant met tonijn. We hadden weer een mooie grote moot tonijn die we dus alleen met wat peper en zout ingesmeerd hebben.

Tonijn gemarineerd

De tonijn wilden we rare hebben en daarom hebben we hem kort direct gegrild. Een paar minuten per kant is voldoende om de tonijn goed rare te bereiden.

Tonijn op de bbq

Dit was het resultaat na 3 a 4 minuten grillen per kant. Wanneer de tonijn makkelijk loslaat van de gril kan de tonijn omgedraaid worden. Doe dit niet eerder anders blijven er stukken tonijn aan de gril hangen en ziet de tonijn er een stuk minder lekker uit.

Wij hadden bij de tonijn een lekkere rosé.

Tonijn geserveerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *