Site Overlay

What’s for dinner?

Wij staan er om bekend dat we voor iedereen wel wat lekkers kunnen maken. Dit doen we voor kleinere groepen vanaf 10 personen maar kunnen we ook voor grotere groepen van +/- 70 personen doen. We zorgen voor een onvergetelijk diner met de lekkerste bbq gerechten. We nemen onze bbq’s mee en zorgen dat we het weer netjes achterlaten zodat de gastheer en/of gastvrouw hier verder geen werk aanheeft.

Elke klant heeft andere wensen en daarom bespreken we deze vooraf. Het is mogelijk om voor een heel diner te gaan met vis, vlees en dessert. Ja je leest het goed het is ook mogelijk om heerlijke desserts op de bbq te maken. Voor feesten kunnen we ook verschillende bbq tapas maken. Er zijn ook groepen die het leuk vinden om er meteen wat van te leren en daarom bieden we ook een combinatie van diner en workshop aan. We maken dan samen de lekkerste gerechten en geven meteen tips en tricks voor het bbqen.

Om alvast een idee te geven van de mogelijkheden worden hieronder een paar voorbeeld menu’s getoond. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van ons totale aanbod en het definitieve menu wordt per opdracht afgestemd. De prijzen van de menu’s hangen af van de specifieke wensen en het aantal personen. Voor meer informatie kan contact met ons opgenomen worden dmv het contactformulier bij contact.

Menu 1 (Mix) vanaf €30,00 pp *
Stokbrood met toppings
aioli, kruidenboter
Salades
bv frisse tomatensalade, pastasalade en couscous.
Smokey beef balls
Langzaam gerookte gehaktballen
Zalm op cederhoutenplank
Gerookte zalm
Picanha (staartstuk rund)
Low en slow bereid vlees
Optioneel Dessert (+/- €5 euro pp extra)
bv Banaan Licor 43 met ijs

Menu 2 (Meat) vanaf €30,00 pp *
Stokbrood met toppings
aioli, kruidenboter
Salades
bv frisse tomatensalade, pastasalade en couscous.
Hamburger Meat me for Dinner
Broodje hamburger, bacon & cheddar, heerlijk sausje
Spareribs
6 uur gegaarde spareribs
Tomahawk
Low en slow bereid stoer stuk vlees
Optioneel Dessert (+/- €5 euro pp extra)
bv Dessert Appel kaneel met ijs

Menu 3 (Vega) vanaf €30,00 pp *
Stokbrood met toppings
aioli, kruidenboter
Salades
bv frisse tomatensalade, pastasalade en couscous.
Gevulde paprika’s
Zoete aardappel pakketjes
Groentenspies met kruidendip
Optioneel Dessert (+/- €5 euro pp extra)
Gegrilde Ananas met ijs

* De prijs is afhankelijk van het aantal personen. Zo zal de prijs pp van een groep van 10 personen hoger uitvallen dan bij groepen van 50 personen. Dit heeft te maken met het aantal uren werk dat wij standaard hebben aan een bbq. De prijs hangt ook af van de gerechten die we bereiden. De reiskosten zitten niet in de prijs inbegrepen en rekenen we door als het verder dan 15 km is vanaf Obdam. Het is mogelijk om borden en bestek voor €1,50 pp bij te huren. Wij nemen onze vuile vaat weer mee terug zodat de klant er geen werk aan heeft.