Het volgen van een BBQ Workshop is niet alleen leerzaam, maar ook erg lekker en leuk. Een BBQ workshop is een leuke manier om samen met vrienden, familie en collega’s de kneepjes van het bbqen te leren. Denk hierbij aan een vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of familiefeest.
Voor groepen kunnen we de BBQ workshop op locatie geven. Dit doen we vanaf 8 personen. Als er niet genoeg personen zijn, maar wel interesse is kan dat evengoed aangegeven worden en dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het is ook mogelijk om een BBQ workshop op inschrijving te doen. De BBQ workshop op inschrijving geven we in Heerhugowaard de Noord. De BBQ workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.
Voor 2025 zitten we t/m augustus vol met BBQ workshops en het verzorgen van BBQ’s op locatie. In september is er nog wat ruimte en verder in het jaar zijn er meer mogelijkheden. Bij interesse horen we dat graag zodat we het kunnen inplannen.
Klik hier om je aan te melden voor een BBQ workshop
Aanmelden voor BBQ op inschrijving
Aanmelden voor de BBQ workshop op inschrijving gaat dmv een formulier. Zodra een BBQ workshop het maximaal aantal deelnemers heeft zal dat in het formulier getoond worden. We vullen de BBQ workshops in de loop van het jaar aan met nieuwe datums voor workshops.
Op dit moment zijn er geen BBQ workshops op inschrijving in de planning, omdat we al veel BBQ workshops voor groepen hebben staan. We zijn de vraag naar een BBQ workshop op inschrijving aan het inventariseren, omdat we al meerdere verzoeken ontvangen hebben. Bij interesse kan dat dmv onderstaande formulier aangegeven worden en dan kijken wij of we er eentje in kunnen plannen.
Klik hier om je aan te melden voor een BBQ workshop
Basis BBQ Workshop
In ongeveer 3,5 uur leren we jou:
- De verschillen tussen de bbq’s die er zijn. We werken met een Weber Kettle en de Bastard;
- Het gebruik van brandstof en het op temperatuur houden van de bbq;
- Een slowcook vleesgerecht bereiden waarin we je laten zien hoe je indirect grilt. Denk hierbij aan het bereiden van een Entrecote, Côte de boeuf, Picanha of een Tomahawk;
- Het gebruik van rubs bij het bereiden van kippenpoten;
- Op een eenvoudige manier onvergetelijke zalm te maken met behulp van een cederhoutenplank;
- Alle geheimen rondom de Meat me for Dinner hamburger;
- Waarom toetjes van de BBQ de beste afsluiter zijn van een BBQ-diner.
De prijs van de Basis BBQ Workshop is vanaf €60 pp. Als we de BBQ workshop op onze locatie verzorgen is dit inclusief 4 drankjes (Bier, wijn en fris). Bij iemand thuis moet er zelf voor drankjes gezorgd worden. Dan het belangrijkste, na het volgen van de BBQ workshop ontvang je een echt BBQ Workshop certificaat van Meat me for Dinner.
Italiaanse BBQ Workshop
Tijdes de Italiaanse BBQ workshop maken we samen lekkere Italiaanse gerechten van de BBQ.
In ongeveer 3,5 uur leren we jou:
- We starten met het direct grillen van Bruscetta op de bbq;
- Een lekkere Pasta tagliatelle op de bbq te maken;
- Het gebruik van de pizzasteen. We maken zelf een pizzabodem en maken een pizza met jouw favoriete toppings;
- Hoe je indirect moet grillen en met de reverse sear techniek een carpaccio rollade kan bereiden.
- Een dessert te maken van de bbq. We maken een cannoli.
De prijs van de Italiaanse BBQ Workshop is vanaf €60 pp. Als we de BBQ workshop op onze locatie verzorgen is dit inclusief 4 drankjes (Bier, wijn en fris). Bij iemand thuis moet er zelf voor drankjes gezorgd worden. Dan het belangrijkste, na het volgen van de BBQ workshop ontvang je een echt BBQ Workshop certificaat van Meat me for Dinner.
Winter BBQ workshop
Tijdens de Winter BBQ workshop maken we samen lekkere winterse gerechten van de BBQ.
In ongeveer 3,5 uur leren we jou:
- De verschillen tussen de bbq’s die er zijn. We werken met een Weber Kettle en de Bastard;
- Het gebruik van brandstof en het op temperatuur houden van de bbq;
- Het gebruik van rookhout bij het maken van gerookte knolselderijsoep met gekaramelliseerde walnoten;
- Op een eenvoudige manier heerlijke flammkuchen te maken met behulp van de pizzasteen;
- Hoe je indirect moet grillen en met de reverse sear techniek een Entrecote, Côte de boeuf, Picanha of een Tomahawk kan bereiden;
- Tiroler gröstl maken in de dutch oven;
- Waarom toetjes van de BBQ de beste afsluiter zijn van een BBQ-diner.
De prijs van de WinterBBQ Workshop is vanaf €60 pp. Als we de BBQ workshop op onze locatie verzorgen is dit inclusief 4 drankjes (Bier, wijn en fris). Bij iemand thuis moet er zelf voor drankjes gezorgd worden. Dan het belangrijkste, na het volgen van de BBQ workshop ontvang je een echt BBQ Workshop certificaat van Meat me for Dinner.
Voor interesse neem contact met ons op dmv het contactformulier op Contact
Klik hier om je aan te melden voor een BBQ workshop op inschrijving



